Dolar 32,1755
Euro 34,9890
Altın 2.508,15
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Başçiftlik’te yaz Kur’an kursu öğrencileri piknik ile kapanış yaptı

TOKAT (AA) – Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaz Kur’an kursu öğrencileri piknik ile kapanış yaptı. İlçe Müftülüğü tarafından Karaçam Piknik alanında, 2023 yaz Kur’an kursu öğrencileri için piknik düzenlendi.Kur'an kursu öğrencilerinin okumuş oldukları …

Başçiftlik’te yaz Kur’an kursu öğrencileri piknik ile kapanış yaptı
8 Ağustos 2023 22:59
57
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaz Kur’an kursu öğrencileri piknik ile kapanış yaptı.

İlçe Müftülüğü tarafından Karaçam Piknik alanında, 2023 yaz Kur’an kursu öğrencileri için piknik düzenlendi.

Kur'an kursu öğrencilerinin okumuş oldukları Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliğe katılan öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı. Öğrencilere yemek sonrasında dondurma ve meyve ikramında da bulunuldu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğretmenleri eşliğinde futbol, voleybol, parkur yarışmaları ve ok atma gibi faaliyetlerin yanı sıra çeşitli yarışmalar da yapıldı.

Program sonrasında konuşan İlçe Müftü Vekili Hakan Teber, “Yaz Kur’an kurslarına katılıp, Kur’an-ı Kerim’i öğrendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah ve Peygamberimiz sizleri çok seviyor. Peygamber Efendimiz, Sizin en hayırlılarınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretenlerdir buyuruyor. Yani sizler yaz Kur’an kursuna gelmekle, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmekle insanların en iyilerinden oldunuz. Tabi biz burada kapanış yapıyoruz ama kitaplarımızı asla kapatmıyoruz. Seneye bir daha geleceksiniz, sizleri bir daha bekliyoruz. Sizleri buraya gönderen velilerinize ve küçük yaşlarda Kur’an-ı Kerim’i öğrenen siz öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Halil Demir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.