Dolar 32,2573
Euro 34,7375
Altın 2.386,94
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C
Per 18°C

Başkan Özdemir: “Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”

HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR, İLÇEDEKİ BAZI KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ. BU KAPSAMDA PAŞAPINAR, KARGA, KEMALİYE, GELİNCİK VE EYMİR MAHALLELERİNİ ZİYARET EDEN BAŞKAN ÖZDEMİR, BURADA MAHALLE MUHTARLARI VE MAHALLE SAKİNLERİ İLE SOHBET EDEREK İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Başkan Özdemir: “Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
21 Eylül 2021 12:27
314
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havzalıların yaşam standartlarını yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçedeki bazı kırsal mahalleleri ziyaret etti. Bu kapsamda Paşapınar, Karga, Kemaliye, Gelincik ve Eymir Mahallelerini ziyaret eden Başkan Özdemir, burada mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 2020 yılı çalışma programının hazır olduğunu belirterek, “Gerek Samsun Büyükşehir Belediyesi gerek ise Havza Belediyesi olarak 2020 yılı için çalışma planlarımızı hazırladık. Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu yıl Havzamızda önemli hizmetleri halkımız ile buluşturacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.