Dolar 32,6428
Euro 35,3892
Altın 2.504,38
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 29°C

Başkent EDAŞ, Kırıkkale’de yılın 9 ayında bakım, onarım ve yatırımlarını sürdürdü

ANKARA (AA) – Başkent EDAŞ, Kırıkkale'de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini …

Başkent EDAŞ, Kırıkkale’de yılın 9 ayında bakım, onarım ve yatırımlarını sürdürdü
28 Kasım 2022 14:41
106
A+
A-

ANKARA (AA) – Başkent EDAŞ, Kırıkkale'de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, Kırıkkale'de hizmet verdiği 1746 trafo ve 8 bin 52 kilometre hat uzunluğunda yaklaşan kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları gerçekleştirdi.

Kırıkkale'nin Merkez, Bahşili, Balışeyh, Çelebi, Karakeçili, Yahşihan Delice, Keskin ve Sulakyurt ilçelerinde 11 bin 417 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 11 pano ile 13 trafo ve 2 adet dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 152 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Kentte 176 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 91 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, 1405 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Ayrıca yeni 56 elektrik panosu ve 14 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Böylece, söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ yılın 9 ayına yönelik hedeflerini başarıyla gerçekleştirdi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.​​​​​​​

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.