Dolar 32,2175
Euro 35,1464
Altın 2.472,01
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

ANKARA (AA) – Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruplarından çıkan Nesibe Aydın, OGM Ormanspor ve Hatayspor'un son 32 turundaki …

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası
3 Aralık 2021 12:01
194
A+
A-

ANKARA (AA) – Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruplarından çıkan Nesibe Aydın, OGM Ormanspor ve Hatayspor'un son 32 turundaki rakipleri belli oldu.

D Grubu'nu lider bitiren Nesibe Aydın, son 32 turunda aynı grupta yer aldığı Macaristan'ın NKA Universitas PEAC takımıyla eşleşti. Başkent ekibi, gruptaki maçlarda rakibin deplasmanda 78-66 yenilmiş, Ankara'da ise 96-62 mağlup etmişti.

F Grubu'nda ikinci olarak son 32'ye yükselen bir başka Ankara takımı OGM Ormanspor ise Romanya'nın ACS Sepsi-SIC takımıyla eşleşti.

A Grubu'nda üçüncü olan ve en iyi üçüncüler arasına girerek üst tura çıkan Hatayspor ise son 32 turunda LDLC ASVEL Feminin takımıyla karşılaşacak.

Nesibe Aydın ve OGM Ormanspor, seribaşı olduğu için ilk maçları deplasmanda, rövanşları ise Ankara'da oynayacak. Hatayspor ise ilk maça sahasında rövanşa ise Fransa'da çıkacak.

Son 32 turunda ilk karşılaşmalar 15 Aralık'ta, rövanşlar ise 22 Aralık'ta oynanacak.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.