Dolar 32,7356
Euro 35,2161
Altın 2.446,72
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 29°C

Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

BAYBURT (AA) – Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Pekmezci …

Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
22 Nisan 2022 13:18
135
A+
A-

BAYBURT (AA) – Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pekmezci, mesajında, milli iradenin sembolü ve istiklalin nişanesi olan TBMM'nin kuruluşunun 102'nci yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Türk milletinin, istiklali ve istikbali yolunda en zor sınavını verdiği bir dönemde, millet iradesinin tecelli edeceği TBMM'nin açılışının, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üzerinde yükseleceği fikir ve iradenin somut teşekkülü olduğunu vurgulayan Pekmezci, şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin bütün dünyaya, kendi geleceğini tayin etme konusunda tek söz sahibinin yine kendisi olduğunu ilan ettiği bugün, milli varlığımızın en değerli ve gurur verici anlarından biri olarak medeniyet tarihine geçmiştir. Meclisimizin kuruluşu ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk bu tarihi, dünya üzerinde ilk ve tek çocuk bayramı olarak tüm dünya çocuklarına hediye etti. Bu vesile ile TBMM'nin 102. kuruluş yıl dönümünü ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin ve milli egemenliğimizin mimarı tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.