Dolar 32,2828
Euro 34,6228
Altın 2.409,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de toprağa verildi

RİZE (AA) – İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden avukat Şafak …

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de toprağa verildi
7 Şubat 2022 16:43
178
A+
A-

RİZE (AA) – İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, yakınları tarafından İstanbul'dan Fındıklı ilçesine getirildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Fındıklı Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, babası Akif, annesi Hacer ve ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, eşi Ece Erken ve diğer yakınlarının yanı sıra Beşiktaş Kulübünün eski başkanı Fikret Orman ile vatandaşlar katıldı.

Aile üyeleri taziyeleri kabul etti, anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Ece Erken tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Hürriyet Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Fikret Orman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mahmutyazıcıoğlu'nun çok yakın arkadaşı olduğunu belirterek, “Çok iyi bir çocuktu. Allah rahmet etsin. Hepimizin içine büyük bir acı bıraktı. Beşiktaş'a hizmetleri oldu. Müthiş bir çocuktu. Candan bir parça gitti. Allah annesine, babasına ve hepimize sabırlar versin.” dedi.

Vurulduğu akşam Mahmutyazıcıoğlu ile görüştüğünü anlatan Orman, “Sanki helalleşecekmiş gibi 'görüşelim' dedi. Bende oradan geçerken uğradım, yaklaşık 2 saate yakın sohbet ettik, sonra kalktım. Allah rahmet etsin. Başka diyecek bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Tevfik Işık

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.