Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonu müşterilerine birçok çanta seçeneği sunuyor

İSTANBUL (AA) – Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki çantalarıyla şehirden plaja, ofisten günlük stile …

Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonu müşterilerine birçok çanta seçeneği sunuyor
16 Ağustos 2022 15:09
109
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki çantalarıyla şehirden plaja, ofisten günlük stile birçok seçenek sunuyor.

Beymen Club'dan yapılan açıklamaya göre, yazın favori renklerindeki el çantaları günlük stile modern bir dokunuş katarken, zincir askı detayı ve dingin renkleriyle öne çıkan Talia ve Verona, stili güçlendiriyor. Sezonun canlı tonlarındaki süet portföy çantalar, çıkarılabilir zincir omuz askısıyla ister omuzda ister elde kullanım seçeneği sunuyor. Dikdörtgen formlarıyla zamansız görünümler sunan Simone, klasik siyah ve beyaz alternatiflerin yanı sıra pastel mavi ve pembe tonlarıyla dikkati çekiyor.

Beymen Club’ın ikonik kaz logosunun monogram baskısıyla zenginleşen çantalar, beyaz, kiremit, haki, mavi ve siyah renk opsiyonlarıyla yaz kombinlerini hareketlendiriyor.

Daha iyi bir gelecek için Beymen Club’ın marka DNA’sındaki “doğaya saygıyla” kavramından hareketle biyoçeşitliliğe, toprağa ve suya saygılı LWG Gold sertifikalı özel tesislerde üretilmiş deriler ile tasarlanan sürdürülebilir modeller koleksiyonda geniş yer tutuyor. Geri dönüştürülmüş rafyadan üretilen plaj ve alışveriş çantaları ise modern tasarımlarıyla yaz stilinin tamamlayıcıları arasında yer alıyor.

Beymen Club 2022 Yaz Koleksiyonuna, Beymen Club mağazalarından ve “www.beymenclub.com” adresinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.