Dolar 32,3580
Euro 34,6917
Altın 2.383,59
BİST 10.188,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Beymen Collection’dan “hayata eşlik eden” tasarımlar

İSTANBUL (AA) – Beymen Collection 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, modern kadınlar için hayatın her anına, günün her saatine uygun özgün seçenekler …

Beymen Collection’dan “hayata eşlik eden” tasarımlar
6 Nisan 2022 11:37
152
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Beymen Collection 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, modern kadınlar için hayatın her anına, günün her saatine uygun özgün seçenekler sunuyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, sezonu dijital dünyanın canlı renkleri ile selamlıyor.

Fuşya, turuncu ve neon yeşil tonlardan oluşana macro çiçek desenden ipek takımlar, neon yeşili diagonal dokulu yelek blazer, indigo trench kolsuz denim elbise ve geniş paça kapri pantolon, feminen korse detaylı trikolar parlak renkleri ile öne çıkan görünümleri oluşturuyor.

Marin grubu, bu sezon yeşil, vizon ve saks mavisi vurgularla klasik tonları yeniden yorumluyor. Zamansız ve modern tasarımlarının yanı sıra şakayık deseniyle de sezona imza atan grupta, beyaz keten blazer, beyaz kapri pantolon, çizgili kruvaze gömlek elbise, perfore deri ile kombinlenen parka ve çizgi oyunlu krep dokulu trikolar dikkat çekiyor.

Çini ve gravür deseninin hakimiyetinin hissedildiği Manifesto temasında, geçiş dönemine uygun tasarımlar yer alıyor. Gülkurusu, açık mavi tonlar ve taş renkleriyle zen anlayışından ilham alan doğal görünümler, fisto desenin tanıdık geleneksel dokunuşu, düğüm detaylı tasarımlar yaz siluetlerine damga vuruyor.

Sıcak yaz ile birlikte ise çini desenli uzun gömlek elbiseler, nakışlarla zenginleşen kat kat askılı elbiseler, haki tonda ajurlu atlet triko pantolon takımlar yeni modern bir stil sunuyor. Geleneksel Türk desenlerinden ilhamla tasarlanan Bohemian City, rahat siluetleriyle geçmişin mirasını bugünün modern tasarımlarıyla buluşturarak yeniden yorumluyor.

Beachwear grubu, tropikal desen, leopar, eğlenceli deniz altı ve Hawaii olmak üzere dört farklı temadan oluşuyor. Kimonolar, feminen elbiseler, harem pantolonlar, gömlek şort takımlar, desenli ve püskül detaylı bağlamalı etekler ile tamamlanan mayo ve bikini alternatifleri plaj şıklığını şehre taşıyor. ​​​​​​​

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.