Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Bozkurt ilçesinde, sel felaketinde yaşamını yitirenler için mevlit okutuldu

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, sel felaketinde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu. Şiddetli yağışın ardından 11 …

Bozkurt ilçesinde, sel felaketinde yaşamını yitirenler için mevlit okutuldu
7 Ekim 2021 16:42
212
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, sel felaketinde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

Şiddetli yağışın ardından 11 Ağustos'ta Ezine Çayı'nın taşması sonucu oluşan sele kapılarak yaşamını yitirenler için Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği (YENİAD) tarafından mevlit programı düzenlendi.

Derneğin ilçedeki aşevinde düzenlediği mevlide vatandaşlarının yanı sıra Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık da katıldı.

Mevlidin ardından vatandaşlara yemek ve helva ikram edildi.

YENİAD Derneği Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Serenli, AA muhabirine, sel felaketinin ardından ilçede aşevi kurduklarını söyledi.

Yaklaşık 55 günde 100 bin kişilik yemek dağıttıklarını anlatan Serenli, “Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin. Bugün mevlit okundu. Çadırı toplayacağız. Ama 10-15 gün daha buradayız inşallah.” diye konuştu.

Muhabir: Sevil Çelik

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.