Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

CarrefourSA’dan Aşure Günü’nde müşterilerine aşure

İSTANBUL (AA) – Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, bolluk ve bereketi temsil eden Aşure Günü dolayısıyla mağazalarında …

CarrefourSA’dan Aşure Günü’nde müşterilerine aşure
9 Ağustos 2022 11:03
106
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, bolluk ve bereketi temsil eden Aşure Günü dolayısıyla mağazalarında müşterilerine aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA, fındıktan fıstığa, buğdaydan nohuta, kuru incirden kuş üzümüne geleneksel aşurelik ürünlerini uygun fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor.

CarrefourSA İcra Kurulu üyeleri de Maltepe Park CarrefourSA mağazasındaki etkinliğe katılım göstererek müşterilerine aşure ikram etti. Etkinliğe İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Bahar Tura, Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Handan Karakuş ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı katıldı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmayı hatırlatan bu geleneği sürdürmeyi kurum kültürünün bir parçası olarak gören CarrefourSA, her evde bu özel günün atmosferini yaşatmak için tüm mağazalarda geçerli avantajlı fiyatlarla aşurelik ürünleri müşterilerine sunuyor.

Fındıktan fıstığa, buğdaydan nohuta, kuru incirden kuş üzümüne kadar tüm aşurelik ürünler bütçe dostu fiyatlarla CarrefourSA raflarında yerini alıyor. Aşure ayı süresince CarrefourSA mağazalarında aşure ikramları devam ederken, aşure kataloğundaki ürünler için uygulanan özel fiyatlar, 12 Ağustos Cuma gününe kadar geçerli olacak.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.