DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Çaykur Rizespor – Tuzlaspor maçının ardından

– Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
“Kazandığımız için mutluyuz. Süper Lig kapısı açıldı. Yalnızca içeri girmek kaldı”
– Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Kemal Tavacı:
“Giren oyuncularımız katkı sağladı ama maçı çeviremedik”

Banner Resmi
07.05.2023
76
A+
A-

RİZE (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında oynanan mücadelede sahasında Tuzlaspor'u 4-2 yenerek Süper Lig yarışında 2. sıradaki yerini koruyan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, “Kazandığımız için mutluyuz. Süper Lig kapısı açıldı. Yalnızca içeri girmek kaldı.” dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın genelinde iyi oynadıklarını söyledi.

Maça iyi başlayan taraf olduklarını belirten Korkmaz, “İkinci yarı ise daha farklı olabilirdi. Stresten kaynaklı basit hatalar yaptık. Bazen stres oluyor. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz. Süper Lig kapısı açıldı. Yalnızca içeri girmek kaldı. Onun için bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah önümüzdeki maçların bir tanesini kazanırız.” diye konuştu.

Korkmaz, oynayacakları son iki maçın çok zor olduğuna işaret ederek, “Göztepe savunma anlamında çok iyi, çok iyi sisteme sahip. Çok hızlı kontra atağa çıkıyor. İki günlük iznin ardından o maça hazırlanacağız. Önümüzde Göztepe ve Altınordu ile zor maçlar var. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşırız.” dedi.

– Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Kemal Tavacı ise ilk yarı ve ikinci yarı iki farklı maç oynadıklarını ifade etti.

Maça kötü başladıklarını aktaran Tavacı, şunları söyledi:

“İlk yarı bireysel hatalardan 3 gol yedik, reaksiyon veremedik. İkinci yarı sistem değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Giren oyuncularımız katkı sağladı ama maçı çeviremedik. Daha fazlasını yapabilirdik ama olmadı. Rakip de şampiyonluğun en güçlü adayı. Kendilerine başarılar diliyoruz.”

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.