Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Çaykur Rizespor’un kaptanı Emirhan Topçu, Boluspor maçını değerlendirdi:

– “İyi olan takımlara karşı biz de sahada daha iyi oynamaya çalışıyoruz ve daha iyi olduğumuzu düşünüyorum”

Çaykur Rizespor’un kaptanı Emirhan Topçu, Boluspor maçını değerlendirdi:
15 Nisan 2023 16:03
70
A+
A-

RİZE (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında 17 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Dyorex Boluspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kaptanı Emirhan Topçu, “İyi olan takımlara karşı biz de sahada daha iyi oynamaya çalışıyoruz ve daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Emirhan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde Beyçimento Bandırmaspor ve Erzurumspor FK beraberliği ile 4 puan kaybettiklerini ama Sakaryaspor'u yenerek stresten biraz olsun uzaklaştıklarını söyledi.

Kaybeden takım görüntüsünden uzak olduklarını vurgulayan 22 yaşındaki savunmacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ligin en az kaybeden takımıyız. Oyuncular olarak stresten uzaklaşmamız gerektiğini konuşuyoruz. Sakaryaspor maçı, son dakika olsa da güzel bir galibiyet oldu. Rakibimizi yenerek ikinci sıraya yükseldik. Ligde 6 maçımız var. Bu saatten sonra söyleyecek hiçbir şey yok. Her maçı 3 puanla bitirip 18 puan alarak Süper Ligi garantilemek istiyoruz.”

Emirhan, Bolu deplasmanının her zaman zor olduğunu kaydederek, “Boluspor iyi bir takım. Bizi zorlayacak bir ekip. İyi olan takımlara karşı biz de sahada daha iyi oynamaya çalışıyoruz ve daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Deplasman veya içeride artık bu saatten sonra sadece üç puana odaklanmalıyız.” diye konuştu.

– “53 numaralı formayı bana verdikleri için herkese çok teşekkür ederim”

Rizeli ve kaptan olmasının takımdaki sorumluluğunu artırdığını vurgulayan Emirhan, şunları söyledi:

“Saha içerisindeki agresifliğim de Rizelilikten geliyor. Kaptan olmasam da sanırım aynı agresiflik üzerimde olacaktı. O kadar mutlu ve gururluyum ki… Burada kalıp 53 numaralı formayı bana verdikleri için herkese çok teşekkür ederim. Benim en büyük hayalim 53 numara ile Rizespor'da oynamaktı. Herkese, taraftarımıza bana sahip çıktıkları için teşekkür ederim. Benim için gurur. Her maç öncesi, heyecan stres oluyor. Pazubendi takınca, 53 numara arkanda kendini herkesten biraz daha fazla mücadele etmek zorunda görüyorsun. Ben biraz daha fazla mücadele etmeliyim. Kolay değil ama dünyanın en güzel şeyi.”

Muhabir: Ercan Doğan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.