Dolar 42,5291
Euro 49,5628
Altın 5.744,63
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 14°C

Cevdet Hançer, Boyner Büyük Mağazacılık Planlama Genel Müdür Yardımcısı oldu

İSTANBUL (AA) – Cevdet Hançer, Planlama ve Tedarik Zinciri operasyonlarındaki deneyimi ile Boyner Büyük Mağazacılık Planlama Genel Müdür …

Cevdet Hançer, Boyner Büyük Mağazacılık Planlama Genel Müdür Yardımcısı oldu
27 Nisan 2022 17:45
335
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Cevdet Hançer, Planlama ve Tedarik Zinciri operasyonlarındaki deneyimi ile Boyner Büyük Mağazacılık Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, yeni dönemdeki organizasyon yapısını “All-line” olarak adlandırdığı, fiziksel ve dijital tüm kanallarında zengin ve farklı müşteri deneyimi stratejisi doğrultusunda şekillendiren şirkette üst düzey bir atama gerçekleşti.

Bu kapsamda, Cevdet Hançer, Boyner Büyük Mağazacılık Planlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Hançer, yüksek mühendislik derecesini de Sabancı Üniversitesi'nde aynı bölümde tamamladı.

Hançer, profesyonel kariyerine 2010 yılında Ford Motor Company'de ürün geliştirme mühendisi olarak başladı, ardından hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Unilever'de devam etti. Unilever bünyesinde, tedarik zinciri departmanında tedarik planlama, müşteri hizmetleri, endüstriyel performans ve strateji yönetimi rollerini yürüten Hançer, daha sonra fabrika direktörü olarak görev aldı ve farklı uzmanlık alanlarına başarıyla liderlik etti.

Son olarak, Türkiye ve Orta Asya operasyonlarından sorumlu talep planlama direktörü olarak çalışan Hançer, Unilever kariyeri boyunca birçok transformasyon ve dijital dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Cevdet Hançer, planlama ve tedarik zinciri operasyonlarındaki deneyimi ile Boyner'in merkez ve online ticari planlama süreçlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.