Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kastamonu’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

KASTAMONU (AA) – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'da hasar gören yerleşim birimlerinde inceleme …

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kastamonu’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu
18 Ağustos 2021 21:52
278
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'da hasar gören yerleşim birimlerinde inceleme gerçekleştirdi.

Kurum, selden etkilenen Çatalzeytin'de vatandaşları ve esnafı ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum, burada vatandaşların taleplerini ve yaşadığı sorunları dinledi.

Daha sonra Devrekani ilçesine geçen Kurum, burada da hasar gören yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu, Kaymakam Yücel Erdem'den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ardından Azdavay ilçesine giden Kurum, selden zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi, vatandaşlara geçmiş olsun dedi.

Kurum, daha sonra Kaymakamlık binası önünde muhtarlarla bir araya geldi, mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

Bakan Kurum, Azdavay'daki incelemelerin ardından Bozkurt ilçesinde hasar tespit çalışmaları tamamlanan dükkanların ön cephelerinde yapılan tamirleri de inceledi.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.