Dolar 32,2098
Euro 35,0862
Altın 2.470,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel, Çorum’da partisince düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na katıldı

ÇORUM (AA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Çorum'da partisince Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü …

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel, Çorum’da partisince düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na katıldı
13 Kasım 2022 06:17
95
A+
A-

ÇORUM (AA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Çorum'da partisince Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na katıldı.

Adıgüzel, kentteki bir düğün salonunda düzenlenen programda, baloya katılanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

CHP'nin iktidar olması için çalıştıklarını belirten Adıgüzel, “Salondaki kalabalığa bakınca görülüyor ki Cumhuriyet Halk Partisi adım adım iktidara gidiyor. Kadınlar ve gençler öndeyse iktidara yürüyoruz. Genel Başkan'ımızın önderliğinde iktidara yürüyoruz.” dedi.

Partilileri CHP'nin iktidar olması için daha çok çalışmaya davet eden Adıgüzel, “Tarihimizden aldığımız mirasla, Cumhuriyet'i kuranların kararlılığı ve azmi ile hep birlikte çalışmalıyız. Nasıl bundan yüzyıl önce bir mucize yarattıysa Cumhuriyet'i kuranlar, o kararlılıkla, o çalışkanlıkla biz de bugün Türkiye'yi değiştirebiliriz. Genel Başkan'ımızın son kurultayda yaptığı çağrıyla Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız.” diye konuştu.

Baloya CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız ile partililer katıldı.

Muhabir: Fatma Can

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.