DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, SMA hastası Tuğkan Uraz’ın ailesiyle bir araya geldi

ÇORUM – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SMA hastası Tuğkan Uraz Özkıdık için düzenlenen yardım kampanyasına destek amacıyla ailesi ile bir …

Banner Resmi
27.08.2021
243
A+
A-

ÇORUM – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SMA hastası Tuğkan Uraz Özkıdık için düzenlenen yardım kampanyasına destek amacıyla ailesi ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yapmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çorum Otizm Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra kentteki bir kafede SMA hastası Tuğkan Uraz Özkıdık için yardım kampanyasına destek amacıyla düzenlenen kermese katıldı.

Burada iki çocuk sahibi Coşkun ve Satı Özkıdık ailesini bir süre dinleyen Kılıçdaroğlu, milletvekili arkadaşlarıyla konunun takipçisi olduklarını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, “Ben Salı toplantılarında grup toplantılarında, SMA hastası ailelerle bir araya geldiğimde dile getiriyorum. Aynı zamanda Meclis Genel Kurulu'nda da bizim milletvekili arkadaşlarım bunu gündeme getiriyorlar. Bu konunun çözülmesi gerektiğini söylüyorlar. İlacın pahalı olup olmadığına bakmaksızın çünkü söz konusu olan insan hayatıdır. İnsan hayatı söz konusuysa gerisi teferruattır. Çocukların yaşama kavuşturulması onların anne babalarıyla beraber mutlu bir yaşam sürmeleri hepimizin ortak dileği.” dedi.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.