Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 18°C

CHP’li Salıcı, partisinin Zonguldak’taki üye katılım töreninde konuştu:

ZONGULDAK (AA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Hakça bir düzen kuracağız ve bu düzeni de bütün yurttaşlarımıza kucak açarak …

CHP’li Salıcı, partisinin Zonguldak’taki üye katılım töreninde konuştu:
30 Ağustos 2022 22:43
110
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Hakça bir düzen kuracağız ve bu düzeni de bütün yurttaşlarımıza kucak açarak, kimseyi ayırmadan kuracağız.” dedi.

Salıcı, Zonguldak'ta bir restoranda düzenlenen, partisinin üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşların milli bayramlara coşkuyla sahip çıkıyor olmasının Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün attığı temellerin ne kadar güçlü olduğunu ve hala yaşadığını herkese gösterdiğini söyledi.

Ülkenin kurucu değerleriyle tekrar barıştığı, bu değerlerin yeniden egemen olduğu, kurucularının her ortamda onore edildiği bir dönemin tekrar yaşanacağını belirten Salıcı, “Biz bu düzeni değiştireceğiz. Hakça bir düzen kuracağız ve bu düzeni de bütün yurttaşlarımıza kucak açarak, kimseyi ayırmadan kuracağız. Ülkenin geleceğini sahiplenen, bu mücadeleyi vermek isteyen, bu yolda alın teri akıtmak isteyen tüm kardeşlerimizi kucaklayarak vereceğiz.” diye konuştu.

Salıcı, TÜRK-İŞ'in dün açlık sınırıyla ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatarak, “Çarşıya pazara gitmenin ateş pahası olduğunu görüyorsunuz. Pazara pazar dağıldıktan sonra gidip pazarda kalanları toplamak için birbiriyle yarışan maalesef yurttaşlarımızın olduğunu görüyorsunuz. Türkiye'yi böyle bir hale getirdiler.” ifadesini kullandı.

Hükümetin dış politikasını da eleştiren Salıcı, sözlerini partiye katılan yeni üyelere teşekkür ederek tamamladı.

Konuşmanın ardından Salıcı ve beraberindekiler, yeni üyelere rozet takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Ahmet Kayır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.