Dolar 32,3717
Euro 34,7544
Altın 2.413,87
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin’den Özçelik-İş Sendikası’na ilişkin açıklama:

KARABÜK (AA) – Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, “Benim için önemli olan Özçelik-İş Sendikası'nın tüzel …

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin’den Özçelik-İş Sendikası’na ilişkin açıklama:
10 Haziran 2022 19:46
163
A+
A-

KARABÜK (AA) – Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, “Benim için önemli olan Özçelik-İş Sendikası'nın tüzel kişiliğinin başarılı bir şekilde devam etmesidir. Kimin genel başkan olacağına delegeler karar verir.” ifadelerini kullandı.

Şahin, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin kendisini ziyaretinde çekilen ve bazı basın organlarında yayımlanan fotoğrafa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sendikanın 16-17 Temmuz'da yapılacak genel kurulunda yeniden başkanlığa aday olan Değirmenci'nin kendisini ziyarete geldiğini anımsatan Şahin, daha önce de yine genel başkanlığa aday olan Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz'ın da kendisini ziyaret ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı bir yerde yayınlansın diye çekinmediklerini aktaran Şahin, “Dolayısı ile bana sendikadan her arkadaş gelir. Şimdi Yunus Değirmenci ile fotoğraf yayınlanınca değişik yorumlara yol açmış Karabük'te. Sanki benim Yunus Değirmenci ve ekibini yapacakları kongrede destekliyormuşum gibi bir izlenim çıkartmaya çalışıyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, şöyle devam etti:

“Özçelik-İş Sendikası güçlü olsun, daha çok insana, üyeye hizmet etsin, Türkiye ekonomisine katkı sağlasın düşüncesi ile ben Özçelik-İş Sendikası'nı desteklerim. Zaten Recep ve Yunus bey aynı yönetimde idiler, yönetim kurulu arkadaşıydılar. Yunus benim için neyse Recep de odur. Benim birini diğerine tercih etmem söz konusu değil. “

Kimi desteklediği ile ilgili çeşitli yorumların yapıldığını belirten Şahin, “Benim için önemli olan Özçelik-İş Sendikası'nın tüzel kişiliğinin başarılı bir şekilde devam etmesidir. Kimin genel başkan olacağına delegeler karar verir. Kim seçilirse o bizim başkanımızdır. Seçildikten sonra da tebrik eder başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Bülent Karaaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.