Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Daikin, FWC

İSTANBUL (AA) – Daikin, 360 derece dairesel hava üfleme kabiliyeti sayesinde ortama homojen sıcak ya da soğuk hava dağılımı sağlayan FWC-B …

Daikin, FWC
17 Mart 2022 14:26
382
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Daikin, 360 derece dairesel hava üfleme kabiliyeti sayesinde ortama homojen sıcak ya da soğuk hava dağılımı sağlayan FWC-B Dairesel Atışlı Fancoil modelini tüketiciye sundu.

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, inovasyon ve teknoloji alanında başarıları bulunan şirket, otel, ofis, hastane, AVM ve konut gibi alanlarda konforlu bir ortam oluşturulmak için yaygın olarak kullanılan fancoil cihazlarıyla da öne çıkıyor.

Bu ürün grubunda farklı seçenekler sunarak kullanıcıya hem teknik hem de maliyet açısından efektif çözümler üreten Daikin, FWC-B Dairesel Atışlı Fancoil modeliyle konfor çıtasını yukarıya taşımayı hedefliyor.

360 derece hava üfleme kabiliyetine sahip olan cihaz, bu sayede ısı dağılımının homojen olmasını sağlıyor.

Böylece soğuk hava etkisi yaratmadan konforlu bir üfleme elde edilmiş oluyor. İstenirse bir veya iki kenarı kapatılarak üfleme yapması mümkün olan ve 23 farklı üfleme alternatifi sunan FWC-B Dairesel Atışlı Fancoil cihaz, Eurovent sertifkasına sahip olmasının yanı sıra en son ERP standartlarına da uyum gösteriyor.

Cihazda kullanılan BLDC (Brushless (Fırçasız) DC motoru) teknolojisi ise yüksek enerji verimliliği sağlıyor.

Modern ve dekoratif bir panele sahip olan FWC-B Dairesel Atışlı Fancoil cihaz iç mekanların estetik çözümlerinde büyük avantaj yaratırken, opsiyonel olarak taze hava girişine de sahip olan cihaz, bu seçenekle yüzde 20 taze hava imkanı sağlayarak konfora ve doğru havaya kavuşturuyor.

FWC-B Dairesel Atışlı Fancoil ürün, yıllardır Daikin ürünlerinde kullanılan scirocco fanlar sayesinde son derece sessiz çalışıyor.

Bu özelliği sayesinde otel, hastane, ofis ve konutlarda mükemmel bir tercih oluşturuyor. Cam önlerine, asma tavan içlerine, tavan altına veya döşeme içlerine konulabilen farklı tiplerdeki fancoil ürünlerin küçük boyutlarda olması hem montaj avantajı sağlıyor hem de kullanıldığı alanlarda estetik çözümlere fırsat veriyor.

Daikin Fancoil, kompakt boyutları sayesinde yerden kazandırması, modbus protokolü üzerinden BMS sisteminin kolayca entegrasyonun yapılması, üstün verimlilik düzeyleri, en iyi konfor ve en düşük çalışma sesi seviyeleri, geniş seçenek, aksesuar ve kumanda seçenekleri, sunduğu yüksek konfor, işletme maliyetlerinde sağladığı tasarruf, zamanlayıcı programlı çalışma modu gibi özellikleri ile tercih ediliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.