Dolar 32,6776
Euro 35,1807
Altın 2.448,56
BİST 10.413,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 29°C

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ergen, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

ZONGULDAK (AA) – Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Zonguldak'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi …

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ergen, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu
20 Nisan 2022 16:57
128
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Zonguldak'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ergen ve partililer, daha sonra Karaman beldesine geçti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ergen, yaptığı konuşmada, DEVA Partisi'nin dokusunun her ile uygun olduğunu belirterek, “Aslında Türkiye'nin bir simülasyonunu, mozaiğini kendi partimizde yaşatıyoruz. Birbirinden farklı düşünen insanlar ortak geleceğe bakabiliyor. Bizi birbirimize bağlayan süreç, ileriye bakmak. Geçmişe bakarak yıllarımız da geçer, sorunları da çözemeyiz. Bu sorunlar artısıyla eksisiyle bizim sorunlarımız.” ifadelerini kullandı.

Ergen, Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğuna işaret ederek, “Genç nüfus bizi diğer ülkelerden ayıran en önemli hammadde. Japonya gibi, Almanya gibi yaşlı bir nüfusumuz yok. Eskisi gibi de yerin altından çıkan kaynakların zenginleştireceği dünyanın içinde değiliz. Burası yerin altından çıkan kaynakların şehri ama eskisi gibi petrol, altın bu ülkeyi zenginleştirmeyecek. Tamamen beşeri sermaye zenginleştirecek. Girişimcilik temelli, teknoloji temelli yepyeni bir endüstriye doğru gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.