Dolar 32,5410
Euro 34,9121
Altın 2.423,55
BİST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Az Bulutlu
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Doğa Koleji yöneticileri, 20. yıl vizyonu ve büyüme hedefleri için İstanbul’da bir araya geldi

– Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can:
– “Doğa bize heyecan veriyor. Doğa Koleji, 20 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı ve yüksek bir marka algısı kazandı”

Doğa Koleji yöneticileri, 20. yıl vizyonu ve büyüme hedefleri için İstanbul’da bir araya geldi
11 Ocak 2023 13:23
81
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye genelinde 102 kampüsü bulunan Doğa Koleji'nin yöneticileri İstanbul'da buluştu.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Doğa Koleji vizyon toplantısı kapsamında, 2023-2024 ve 20. yıl eğitim hedefleri paylaşıldı.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can ve üst düzey yöneticilerin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye'nin dört bir yanından kampüs yöneticileri katıldı.

Doğa Koleji yöneticilerinin sunumlarıyla başlayan buluşmada, 2023 yılına ilişkin değerlendirmeler paylaşılırken, markanın 20. ve Cumhuriyetin 100. yılına yönelik hedefler belirlendi.

– “5 yılda dünya markası olacağız”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, eğitim grubu gücü ve altyapısıyla Doğa'yı 5 yılda bir dünya markası haline getireceklerini bildirdi.

Doğa Koleji'nin başarısında senelerin birikimi, tecrübesi, yüzlerce öğretmen ve çalışanın emeği olduğunu belirten Can, şunlar kaydetti:

“Doğa bize heyecan veriyor. Doğa Koleji, 20 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı ve yüksek bir marka algısı kazandı. 2022 yılında Doğa Koleji yüzde 15,4 büyüdü. 150 kampüs hedefimize, markamıza duyulan inanç ve güvenin yanı sıra öğretmenlerimizin, velilerimizin ve yöneticilerimizin desteği ile çok daha hızlı ulaşacağız.”

Cumhuriyetin 100. yılında eğitim yatırımlarının artacağını aktaran Can, “Biz önümüzdeki 20 yıllarda geleceğimize kalıcı bir iz bırakmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri iş birliğine işaret eden Can, bunun artarak devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.