Dolar 32,5576
Euro 34,9797
Altın 2.437,31
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

D’S Damat, ilkbahar-yaz sezonu ürünlerini tüketiciler ile buluşturdu

İSTANBUL (AA) – D'S Damat, 2022 ilkbahar-yaz sezonunda erkek gardırobunun temel parçalarına odaklandı. D'S Damat'tan yapılan …

D’S Damat, ilkbahar-yaz sezonu ürünlerini tüketiciler ile buluşturdu
24 Mart 2022 13:23
128
A+
A-

İSTANBUL (AA) – D'S Damat, 2022 ilkbahar-yaz sezonunda erkek gardırobunun temel parçalarına odaklandı.

D'S Damat'tan yapılan açıklamaya göre, D'S Damat, 2022 ilkbahar-yaz sezonu ürünlerinde, alışılagelmiş parçaları güncel tasarım detaylarıyla yenileyerek yeni sezonda erkek gardırobuna farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Blazer ceket gruplarında uygulanan astar ve yardımcı malzemeler tamamen ortan kaldırılıp gömlek hafifliğinde ceketlere geçiş yapılırken, kırışmaz ve sonrasında cep mendili olarak kullanılabilen çantada taşınan ceketler, travel serisi gömlekler, sürdürülebilir kumaşlarla hazırlanan tişört ve gömlekler, konforundan ödün vermeyenlerin günlük temposuna da, seyahatlerine de ayak uyduruyor.

Sweatshirt ve kapüşonlu örme grupları sadece günlük hayatta değil, klasik giyim içindeki yükselişini de sürdürüyor. Değişen dünya süreciyle beraber etkisi giderek artan giyinme alışkanlıklarının en üst sırasına oturan konfor kavramı, iş hayatını da etkisi altına alırken, takım elbiselerle de giyilebilen bu sportif parçalar ve kapüşonlular, aynı zamanda hafta sonu da tercih edilerek alternatif kombin seçeneklerini artırıyor.

Renk paletinin oldukça genişlediği D'S Damat 2022 ilkbahar-yaz sezonunda, neon tonların etkileri de fazlasıyla görülüyor. Yaz enerjisini yükselterek tropik desenlerden ilk defa yapılan D'S Damat plaj ve havuz başı kapsül koleksiyonu çarpıcı tasarımlara sahip.

D'S Damat ve TWN smokin takım modelleri de en özel anlara eşlik etmeye devam ediyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.