Dolar 32,3015
Euro 34,8158
Altın 2.409,73
BİST 10.222,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C

Düzce’de aracın motor bölümüne giren kediyi itfaiye ekipleri sahiplendi

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir aracın motoruna sıkışan ve itfaiye görevlileri tarafından kurtarılan kedi yavrusu, ekipler tarafından sahiplenildi …

Düzce’de aracın motor bölümüne giren kediyi itfaiye ekipleri sahiplendi
15 Eylül 2021 02:31
220
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir aracın motoruna sıkışan ve itfaiye görevlileri tarafından kurtarılan kedi yavrusu, ekipler tarafından sahiplenildi.

Camikebir Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren kedinin sesini duyan araç sahibi, kendi imkanlarıyla hayvanı bulunduğu yerden çıkaramayınca durumu itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri kediyi bulunduğu yerden çıkarmak için uzun çaba sarf etti. Ekiplerin müdahalesiyle bulunduğu yerden kurtarılan kedi, kaçmaması için kafese konuldu.

Belediye veterineri tarafından kontrol edilen kedi, itfaiye ekipleri tarafından sahiplenildi.

İtfaiye eri İnanç Tuncer, gazetecilere, ihbar üzerine geldiklerinde yavru kedinin sıkıştığını gördüklerini, uğraşılar sonrası araçtan çıkan hayvanı bakım için itfaiyeye getirdiklerini söyledi.

Kediyi ilk etapta kendilerinin sahipleneceğini daha sonra isteyen bir vatandaşa verebileceklerini belirten Tuncer, “Yavru kedimiz biraz korktu. Önce itfaiyede bakacağız ona daha sonra da sahiplendireceğiz.” dedi.

Muhabir: Cemal Coşkun

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.