Dolar 32,5017
Euro 34,7359
Altın 2.399,88
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Düzce’de depremden etkilenen çocuklar okullardaki etkinliklerle moral buluyor

– Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi Yöneticisi Sevinç Carım:
– “Deprem sonrası çocukların motivasyonunu yükseltmek istedik. Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak çocuklara yönelik etkinlikler yapıyoruz”

Düzce’de depremden etkilenen çocuklar okullardaki etkinliklerle moral buluyor
29 Aralık 2022 11:44
101
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de depremden etkilenen çocuklar için Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce okullarda etkinlikler düzenleniyor.

Kentte 23 Kasım'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından çocukların motivasyonunu yükseltmek için çalışma başlatıldı.

Okulları gezen ekipler, spor, dans yüz boyama gibi etkinliklerle çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Depremden bu yana sahada bulunan ekipler, aldıkları olumlu dönüşler üzerine okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi Yöneticisi Sevinç Carım, AA muhabirine, depremin ardından çocuklara moral vermek için harekete geçtiklerini söyledi.

Öğretmen ve antrenörlerle okullarda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Carım, “Deprem sonrası çocukların motivasyonunu yükseltmek istedik. Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak çocuklara yönelik etkinlikler yapıyoruz.” dedi.

Carım, dans, spor, yüz boyama gibi aktivitelerle çocukların eğlenceli vakit geçirdiğini aktararak, sahadaki çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Muhabir: Ferhat Demircan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.