Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Düzce’de eski sanayi bölgesine yapılacak alışveriş merkezi tanıtıldı

DÜZCE (AA) – Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesine yapılması planlanan alışveriş merkezi mülk sahiplerine …

Düzce’de eski sanayi bölgesine yapılacak alışveriş merkezi tanıtıldı
26 Kasım 2021 00:09
227
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesine yapılması planlanan alışveriş merkezi mülk sahiplerine tanıtıldı.

Belediye Başkanı Faruk Özlü, belediye salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bölgede çok ciddi yatırım yapılacağını belirterek, arazinin çok değerli olduğunu kaydetti.

Firma yöneticisi Levent Eyüpoğlu da proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Son derece vizyoner bir proje. Üzerinde konutlar, altında mağazaları olan bir proje yapmıyoruz. Burada şehrin kalbini yeniden düzeltiyoruz. Bunu her zaman gerçekleştirmek kolay değil. Şehrin kalbinde bu kadar alanı bularak, buradaki sokakları yaya trafiğine açmak, oradaki araç trafiğini yönlendirmek ve altına otopark yerleştirmek, çevreci proje yapmaya çalışmak, aslında bir lüks. Düzce'nin böyle bir şansı var; Sayın Bakanımız bu şansı gördü. Projenin bir bütün olarak değerlendirilmesini istedi. Biz de buna uygun çalışma yaptık.”

Toplantıda mülk sahiplerine, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesine yapılacak alışveriş merkezi projesine ilişkin sunum yapıldı.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.