Dolar 32,6428
Euro 35,3892
Altın 2.504,38
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 29°C

Düzce’de gençler yürüyüş yaparak sporun önemine dikkati çekti

DÜZCE (AA) – Düzce'de gençler, “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında sporun önemine dikkati çekmek için yürüyüş yaptı. Düzce Anıtpark …

Düzce’de gençler yürüyüş yaparak sporun önemine dikkati çekti
5 Ekim 2021 20:42
253
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de gençler, “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında sporun önemine dikkati çekmek için yürüyüş yaptı.

Düzce Anıtpark Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 genç, ellerindeki “Spor hayatın bütünüdür” yazılı pankartlarla yürüyüşe geçti.

Vali Cevdet Atay, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık'ın da katıldığı yürüyüş, Nurettin Zafer Stadı'nda son buldu.

Bıyık, yaptığı konuşmada, ülkenin geleceği olan çocukların ve gençlerin spora yöneltilmesi gerektiğini söyledi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleriyle sporun önemine vurgu yapmak istediklerini dile getiren Bıyık, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, birlik ve beraberliğimizi üst seviyeye çıkarmaya amaçlıyoruz. Son zamanlarda artan tesisleşmeyle birlikte bugünün amatörlerini yarının profesyonellerine dönüştürmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Yazıcı da gençleri, her branşta gelişmeleri için desteklemeye çalıştıklarını, bundan sonra da bu gayretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Etkinlik, çeşitli branşlardaki sporcuların gösterilerinin ardından sona erdi.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.