Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Düzce’nin yetenekli çocukları “Sporcu Atölyesi” projesiyle keşfediliyor

DÜZCE (AA) – Düzce'de yetenekli genç sporcuların desteklenmesi, gelişiminin takip edilmesi ve başarı düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla …

Düzce’nin yetenekli çocukları “Sporcu Atölyesi” projesiyle keşfediliyor
17 Şubat 2022 17:46
172
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de yetenekli genç sporcuların desteklenmesi, gelişiminin takip edilmesi ve başarı düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla başlatılan “Sporcu Atölyesi” projesi devam ediyor.

Proje kapsamında sağlık kuruluşlarıyla imzalanan protokol ile yetenekli çocukların taramadan geçirilerek gelişimlerinin sağlıklı şekilde ilerlemesi sağlanacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, yaptığı açıklamada, kente özgü bu projeyle Düzce'nin sporla uğraşan gençlerini keşfettiklerini söyledi.

Bakanlığın da desteğiyle sporcunun gelişimi, sağlığı, duruşuyla alakalı her detayı daha da detaylandırmak istediklerini aktaran Yazıcı, “Spora yatkın olan belli başlı çocukların antrenman, spor branşı ve sağlık açısından düzenlemesini yaparak arşivliyoruz. Bu projeyle nasip olursa olimpiyatlara sporcu yetiştirmeyi sağlamak istiyoruz.” dedi.

Avrupa'da ve dünyada başarılarının olduğunu ama bunları olimpiyatlara taşımak istediklerini dile getiren Yazıcı, kendilerine destek olan kuruluşlara ve kulüplere teşekkür etti.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.