Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Açık
Samsun
19°C
Açık
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Emniyet ekipleri, bayram öncesi Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunda denetimleri sıklaştırdı

– Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz:
– “Bayram öncesi ve sonrası trafik tedbirlerini en üst seviyede almış bulunmaktayız. 24 saat esasında 37 ekiple denetimlerimiz devam edecek”

Emniyet ekipleri, bayram öncesi Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunda denetimleri sıklaştırdı
18 Nisan 2023 17:23
86
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunda Ramazan Bayramı tatili trafik yoğunluğu öncesinde kontrollerini sürdürüyor.

Tatil öncesi otoyolun Bolu Dağı Tüneli ve Gerede-Karadeniz bağlantı noktası ile D-100 kara yolunun Bolu kesiminde denetimler sıklaştırıldı. Sürücü ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran ekipler, kazaların yoğun yaşandığı bölgelerde radarlı hız kontrolü yapıyor.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz, gazetecilere, bayram öncesi ve sonrası için trafik tedbirlerini en üst seviyede aldıklarını belirtti.

Yılmaz, bu kapsamda büro personeli ile diğer birimlerdeki ekiplere takviye yapıldığını aktararak, “24 saat esasında 37 ekiple denetimlerimiz devam edecek. Trafik yoğunluğunu yarın ve yarından sonra bekliyoruz. Sürücüler özellikle emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılıyor.” dedi.

Yolcu otobüslerinde ise takograf kayıtları ve sürücülerin araç kullanma sürelerinin kontrol edildiğine değinen Yılmaz, otobüslerde de emniyet kemeri kullanımının hatırlatıldığını kaydetti.

Yılmaz, alınan tedbirlerle sürücülerin aşırı hız yapmalarının önüne geçeceklerine işaret ederek, “Bayram süresince otoyolda ve D-100'deki radarlarımız kazaların yoğun olduğu bölgelerde denetimlerine devam edecek.” diye konuştu.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.