Dolar 32,7423
Euro 35,4765
Altın 2.491,68
BİST 10.883,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Emsan, Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’nda ürünlerini sergiledi

– Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu:
– “Emsan olarak en yeni koleksiyonlarımızla fuara katılım sağladık. 300’ün üzerinde iş ortağımızı standımızda ağırladık”

Emsan, Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’nda ürünlerini sergiledi
7 Mart 2023 16:49
101
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Emsan, Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı'nda koleksiyonlarını iş ortakları ile buluşturdu.

Şirket açıklamasına göre, Türk ev ve mutfak ürünleri züccaciye pazarının önde gelen üretici ve markaları, 2-5 Mart'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı'nda buluştu.

Züccaciye sektöründeki yenilikleri, trend ürün, konsept tasarım ve teknolojileri bir arada sunan fuarda Emsan, bahar koleksiyonlarıyla yer aldı.

2023 ilkbahar/yaz sezonu için hazırladığı yeni ürünlerini görücüye çıkaran Emsan, fuarda tava, tencere ve sahanlardan kek kalıplarına, yemek ve sofra takımlarından mutfak gereçlerine ve içecek hazırlama gruplarına kadar 200'den fazla yeni ürününü iş ortaklarına tanıttı. Emsan'ın 2023 yılı için hazırladığı yeni koleksiyonları ile Çeyiz Kampanya paketleri de fuarda ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu, Emsan'ın 2023'te 50'nci yılını kutladığını belirterek, “Bu tür organizasyonlar yeni ve mevcut ürünlerimizin tanıtımında önemli bir rol oynuyor. Emsan olarak en yeni koleksiyonlarımızla fuara katılım sağladık. 300'ün üzerinde iş ortağımızı standımızda ağırladık. Fuar, yeni bağlantılar açısından da verimli geçti.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.