Dolar 32,3565
Euro 34,7090
Altın 2.392,81
BİST 10.161,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

FLO’dan bayram kombinlerine uygun ayakkabı çeşitleri

İSTANBUL (AA) – FLO, bayramda her yaşa ve farklı tarza hitap eden ayakkabı çeşitlerini tüketici ile buluşturuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, topuklu ayakkabıdan babete, sandaletten terliğe, sneakerdan loafera birçok modelin yer aldığı kadın koleksi…

FLO’dan bayram kombinlerine uygun ayakkabı çeşitleri
20 Haziran 2023 13:03
72
A+
A-

İSTANBUL (AA) – FLO, bayramda her yaşa ve farklı tarza hitap eden ayakkabı çeşitlerini tüketici ile buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, topuklu ayakkabıdan babete, sandaletten terliğe, sneakerdan loafera birçok modelin yer aldığı kadın koleksiyonu, siyah, beyaz, bej, pudra, pembe, turuncu ve mavi renkleriyle öne çıkıyor.

Sneaker, sandalet ve terlikler sportif giyinmeyi sevenler için idealken, topuklu terlik ve önü, arkası açık topuklu modeller, şıklığından ödün vermeyen kadınların gözdesi oluyor.

FLO'nun hem klasik hem de casual erkek koleksiyonu, beylerin hem özel gün hem de günlük hayat kombinlerinin en cool parçası oluyor.

Süet ve deri modellerin yer aldığı koleksiyonda loafer, klasik ve spor ayakkabılar bulunuyor. Bayram kombinlerine rahatlık katan modeller, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

FLO çocuk koleksiyonu, tüm çocukları rengarenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor. Pembe, beyaz, kırmızı ve siyah renkleriyle öne çıkan sandalet ve spor ayakkabı alternatifleri, renkli şerit detaylarıyla harmanlanarak miniklerin enerjileriyle uyum yakalıyor. Çocuklara bayram hediyesi olabilecek alternatifler FLO'da ebeveynleri bekliyor.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.