Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

FLO’nun “LOL” koleksiyonu çocukları en sevdiği karakterle buluşturuyor

İSTANBUL (AA) – FLO’nun Kış Koleksiyonu kız çocuklarının gözdesi olan LOL karakteri ile tasarlanmış çizme, sneaker ve panduf alternatifleri …

FLO’nun “LOL” koleksiyonu çocukları en sevdiği karakterle buluşturuyor
20 Ekim 2021 15:37
172
A+
A-

İSTANBUL (AA) – FLO’nun Kış Koleksiyonu kız çocuklarının gözdesi olan LOL karakteri ile tasarlanmış çizme, sneaker ve panduf alternatifleri sunuyor.

FLO'dan yapılan açıklamaya göre, çocukların bitmeyen enerjilerine uyum sağlayacak modeller, miniklerin her anının en güzel eşlikçisi oluyor.

Çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, kız çocuklarının en sevdiği lisanslı LOL karakterleriniçizme, sneaker, ve panduf’lara taşıyor. Kız çocuklarının eğlenceli dünyasına sevimliliğiyle eşlik eden modeller siyah, beyaz, metalik gri ve pembe renkleriyle öne çıkıyor.

LOL karakterinin eşlik ettiği sneakerlar, kalın taban, cırt cırt ve renk detaylarıyla dikkat çekiyor. Yağmurlu havaları da unutmayan FLO, birbirinden eğlenceli LOL tasarımlarını su geçirmeyen çizmelerle buluşturuyor. Koleksiyonda yer alan panduflar ise çocukların kreşte ve evde ayaklarını sıcacık tutuyor. LOL koleksiyonu elbise, tayt, eşofman takımı, jean ve daha birçok kombinle tamamlanarak miniklerin adımlarına renk katıyor. Çocukların ayaklarından çıkarmak istemeyeceği LOL koleksiyonu FLO’da müşterilerini bekliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.