Dolar 32,6919
Euro 35,4190
Altın 2.477,50
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C

Fransa’nın Garges-les-Gonesse kentinin Belediye Başkanı Jimenez’den Trabzon’a ziyaret:

TRABZON (AA) – Fransa'nın Garges-les-Gonesse şehrinin Belediye Başkanı Benoit Jimenez, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla …

Fransa’nın Garges-les-Gonesse kentinin Belediye Başkanı Jimenez’den Trabzon’a ziyaret:
27 Ekim 2022 20:11
86
A+
A-

TRABZON (AA) – Fransa'nın Garges-les-Gonesse şehrinin Belediye Başkanı Benoit Jimenez, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ataman ile görüşen Jimenez, ülkesinde ve şehrinde çok sayıda Trabzon ile Karadeniz hemşehri dernekleri bulunduğunu, kendisinin de Trabzonsporlu olduğunu belirtti.

Jimenez, Garges-les-Gonesse'de 2 binin üzerinde Türk vatandaşının yaşadığının altını çizerek, şöyle devam etti:

“Türk Belediye Başkan Yardımcımız ve Türk encümenlerimiz var. Güzel bir ilişkimiz ve diyaloğumuz var. 2023 yılında Garges-les-Gonesse şehrimizde, 24 Şubat Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinliğini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu etkinliğe Karadeniz Bölgesi'nden olan ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı da davet edeceğiz.”

Ataman ise dünyanın her bölgesinde Trabzonlulara rastlanabileceğini vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

“Trabzonlular her şeyi başarmak için tüm güçleriyle çalışırlar. Sizin ekibinizde de Trabzonlu hemşehrimizin olması da bunun bir göstergesidir. Sizleri şehrimizde ağırlamaktan çok mutlu olduk. 24 Şubat Trabzon'un kurtuluşu etkinliğini Fransa'da, Paris'e 15 kilometre mesafede olan Garges-les-Gonesse şehrinizde gerçekleştirmek istemeniz bizi ayrıca gururlandırmıştır. Orada planladığınız etkinlikte biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

Jimenez'in Trabzonsporlu olduğunu söylediğine dikkati çeken Ataman, “Bugün kravatının da bordo-mavi olduğunu görüyoruz. Şampiyon şehre kendisini tekrar bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ataman, Jimenez ve beraberindekilere Vakfıkebir ekmeği hediye etti.

Muhabir: Emin Tamer Toğanaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.