Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Gastromasa, gastronomi dünyasını “Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” temasıyla buluşturdu

İSTANBUL (AA) – Gastromasa, gastronomi dünyasını “Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” temasıyla bir araya getirdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi …

Gastromasa, gastronomi dünyasını “Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” temasıyla buluşturdu
19 Kasım 2022 15:23
96
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Gastromasa, gastronomi dünyasını “Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” temasıyla bir araya getirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden (İGÜ) yapılan açıklamaya göre, 7’nci Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı bu yıl Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik temasıyla ziyaretçileri ile buluşuyor.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa, İGÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Egeli, akademisyenler ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri de katıldı.

Dünyaca ünlü şeflerin, konuşmacıların, yatırımcıların, sürdürülebilirlik ve biyoçeşitlilik konusundaki önder isimlerin yer aldığı Gastromasa’da ziyaretçiler, ayrıca stant açarak sürdürülebilirliğe destek veren yüzlerce firmayı yakından tanıma fırsatı da elde ediyor.

Gastromasa Gastronomi Konferansı, Gastromasa Bar, Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality konseptleri ile gastronomi sektörünü bir araya topladı.

Sürdürülebilirlik çalışmaları ile dikkati çeken İstanbul Gelişim Üniversitesi de Gastromasa’da yerini aldı. Açtığı stant ile ziyaretçilerini hem bilgilendiren hem de bir kez daha sürdürülebilirliğin uygulanış şekillerini anlatan İGÜ, etkinliğin ikinci gününde de ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecek.

Konferansta ve stantlarda hem Türk mutfağının hem de dünya mutfağının ünlü şeflerinin yanı sıra uluslararası alanda isimlerini duyurmuş markalar da yer alıyor. Mutfaktan gastronomi turizmine kadar sürdürülebilirliği her alanda uygulayan birçok firma etkinliğin ikinci gününde de gastronomi sektörüne ait workshoplarda yerini alacak.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.