Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Zonguldak’ta temaslarda bulundu

ZONGULDAK (AA) – Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Zonguldak'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sporcularla bir araya geldi.Kentteki temasları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeliyle buluşan Eminoğlu, çalışanlarla bir …

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Zonguldak’ta temaslarda bulundu
9 Kasım 2023 17:59
51
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Zonguldak'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sporcularla bir araya geldi.

Kentteki temasları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeliyle buluşan Eminoğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Gençlik Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle de bir araya gelen Eminoğlu, yaptığı konuşmada, STK'lerin katkısı, gayreti ve azminin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Her daim sivil toplum kuruluşlarıyla bu çalışmaların yürütülmesi gerektiğine inandığını belirten Eminoğlu, “Devletimizi kurumlarıyla, STK'lerimizin işbirliğiyle iyi noktaya getirmemiz gerekiyor çünkü Türkiye'de inanılmaz genç nüfus potansiyeli var. Çok daha fazla gayret etmek, çalışmak gerekiyor.” dedi.

Eminoğlu, birlik ve beraberlik içinde çok daha başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirerek, “Çünkü Türkiye'deki genç nüfus bütün Avrupa'da, dünyada önemli sırada yani çoğu Avrupa ülkesinin nüfusundan daha fazla genç nüfusa sahibiz. Gerçekten gençleri okumamız gerekiyor. Onların dilinden anlayabilmemiz, onları dinliyor olabilmemiz lazım. Gençlik, ona değer verildiğinde birçok noktada çok kaliteli işler ortaya koyabiliyor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Gençlik Merkezi'ni gezerek sporcularla sohbet eden Eminoğlu, onlarla çeşitli aktiviteler yaptı. Merkezdeki “Tarihe Açılan Odalar”ı gezen Eminoğlu, atölyelerdeki çalışmaları inceledi.

Eminoğlu, daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yerleşkesindeki Genç Ofis'te öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'na programlarda Vali Yardımcısı Mehmet Türk ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel eşlik etti.

Muhabir: Kemal Kaymak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.