Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti

GİRESUN (AA) – Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Giresun'umuza teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımızı, güzel …

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti
31 Ocak 2022 14:16
188
A+
A-

GİRESUN (AA) – Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Giresun'umuza teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımızı, güzel Giresun'umuzun misafirperverliğine yakışan ölçülerde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.” dedi.

Şenlikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunluların her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastığını söyledi.

Toplu açılış töreninde, Giresun Belediyesi projelerinin de içerisinde yer aldığı 78 eser ve hizmetin açılışının gerçekleştirildiğini kaydeden Şenlikoğlu, “Bu yatırımların şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımlar ilimize verilen değer ve önemin en büyük göstergesidir. Giresun'umuzda yaşanan tarihi anlar dev yatırımların açılışıyla taçlandırılmıştır.” diye konuştu.

Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, gösterdiği yakın ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı şahsı ve Giresunlular adına teşekkür ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Giresun'umuza teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımızı, güzel Giresun'umuzun misafirperverliğine yakışan ölçülerde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bizler inandığımız yolda, inandığımız lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği istikamette memleketimize ve şehrimize daha fazla hizmet etmek adına hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımıza güç ve kuvvet versin ve başımızdan eksik etmesin inşallah.”

Giresun halkına da teşekkürlerini ileten Şenlikoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Giresun'umuzda ağırladığımız bakanlarımıza, AK Parti Genel Başkanvekilimize, genel başkan yardımcılarımıza ve milletvekillerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir heyecan ve mutlulukla Cumhurbaşkanımızı bağrına basan ve kadirşinaslığını bir kez daha tüm dünyaya gösteren kıymetli hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Giresun dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız etrafında güçlü bir şekilde kenetlenerek büyük coşku ve heyecanla her zaman olduğu gibi yine büyük bir destan yazmıştır.” dedi.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.