Dolar 32,5262
Euro 34,7427
Altın 2.488,30
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: “Önceliğimiz Süper Lig’de kalmak”

GİRESUN (AA) – GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, önceliklerinin yükseldikleri Süper Lig'de tutunmak olduğunu belirtti. Keleş …

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: “Önceliğimiz Süper Lig’de kalmak”
1 Haziran 2021 15:07
454
A+
A-

GİRESUN (AA) – GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, önceliklerinin yükseldikleri Süper Lig'de tutunmak olduğunu belirtti.

Keleş, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, yeni sezon hazırlıklarını titizlikle yürüttüklerini aktardı.

Güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışma yaptıklarına dikkati çeken Keleş, “Başkanımız ile birlikte hemen her gün irtibat halindeyiz ve iyi bir koordinasyonda çalışıyoruz. Planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Keleş, iç transferde görüşmelerin sürdüğü bilgisini paylaşarak, şunları kaydetti:

“Burada uygulayacağımız plan ve programımız belli. Dış transferlerle ilgili de takibimizde olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturacağım. Süper Lig'den de 3-4 yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Şu an için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Her türlü seçeneği titizlikle yürütüyoruz.”

GZT Giresunspor'un 44 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükseldiğine işaret eden Keleş, “Önceliğimiz Süper Lig'de kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Yasin Tuncer

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.