Dolar 32,7227
Euro 35,4764
Altın 2.485,28
BİST 10.895,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Giresunspor’da Aykut Demir’in alacakları ödendi

GİRESUN (AA) – Süper Lig ekibi GZT Giresunspor, eski futbolcusu Aykut Demir'in alacaklarını ödedi. Kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal …

Giresunspor’da Aykut Demir’in alacakları ödendi
1 Eylül 2021 16:17
247
A+
A-

GİRESUN (AA) – Süper Lig ekibi GZT Giresunspor, eski futbolcusu Aykut Demir'in alacaklarını ödedi.

Kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, yaptığı yazılı açıklamada, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında kulüpte forma giyen eski futbolcuları Aykut Demir'in geçmiş dönem alacaklarına ilişkin federasyona başvuru yaptığını belirtti.

Bunun sonucunda Aykut Demir'e bugün itibarıyla 1 milyon 187 bin 270 lira ödeme yapıldığını aktaran Önal, böylece transfer tahtasının açık kalmasının da sağlandığını kaydetti.

Önal, bir yandan takıma takviye yapmak için çalışmalara, bir yandan da geçmiş yönetimlerden kalan yüklü miktarda borçları ödemeye devam etiklerini vurgulayarak, “Giresunspor'un daha iyi noktalara gelmesi için her zaman olduğu gibi yine mücadelemize devam edeceğiz. Konunun takdirini Giresun kamuoyuna bırakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.