Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Gümüşhane’de sarp kayalıklarda yaban keçisi yavruları görüntülendi

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'de, koruma altında olan yaban keçisi yavrularının sarp arazi ve kayalıklardaki görüntüleri kameraya yansıdı. Doğa …

Gümüşhane’de sarp kayalıklarda yaban keçisi yavruları görüntülendi
28 Haziran 2022 23:56
151
A+
A-

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'de, koruma altında olan yaban keçisi yavrularının sarp arazi ve kayalıklardaki görüntüleri kameraya yansıdı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Gümüşhane Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezine yakın bir bölgede yaban keçilerinin sarp arazideki hareketlerini kamerayla kayda aldı.

Kurumun sosyal medya hesaplarından “Yeni doğan yavru yaban keçilerimizin kayaların dik yamaçlarındaki oyun ve beslenme anları.” ifadesiyle paylaşılan görüntüde, yaban keçisi yavrularının kayalıklara tırmanışlarındaki ustalıkları dikkati çekiyor.

Öte yandan çengel boynuzlu dağ keçisinin yavrusunu emzirmesi de kameraya yansıdı.

Anne ve yavrusunun görüntüleri, “Yüzümüze kısa da olsa tatlı bir gülücük konduran görüntü. Yavru çengel boynuzlu dağ keçimizin süt içme anı.” yorumuyla kurumun sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.