Dolar 32,2336
Euro 35,0259
Altın 2.506,44
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 21°C

GÜNCELLEME – Karabük’te iş bulma vaadiyle dolandırıcılık iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı

KARABÜK (AA) – Karabük'te iş bulma vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. İl …

GÜNCELLEME – Karabük’te iş bulma vaadiyle dolandırıcılık iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı
2 Kasım 2022 23:23
130
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te iş bulma vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Teknik Takip ve İzleme Büro Amirliği ile Dolandırıcılık Büro Amirliği, nitelikli dolandırıcılık yapanların yakalanması için Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından kent merkezi ile Eflani ve Eskipazar ilçelerinde belirlenen 4 adrese operasyon düzenleyen polis; H.T, S.B. ve Z.Y'yi gözaltına aldı.

Ekipler H.T'ye ait adreste kurusıkı tabanca ve müştekilere ait çok sayıda nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, diploma ve alacak verecek çizelgesi ele geçirdi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden H.T. tutuklandı.

CHP Eskipazar İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Z.Y. ile S.B'ye ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, soruşturma kapsamında 63 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Muhabir: Kamuran Akkuş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.