Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 30°C

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, voleybol takımını kutladı:

– “Bankamızın hedefleri ile spor kulübümüzün hedefleri tam olarak örtüşüyor,
amacımız her zaman zirvede yer almak”

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, voleybol takımını kutladı:
19 Nisan 2023 16:23
1
A+
A-

ANKARA (AA) – Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'yı 3-0 yenerek Türkiye Kupası’nı kazanan Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nı kutladı.

Arslan, mesajında Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın üst üste elde ettiği başarılarından gurur duyduklarını belirtti. Bu yıl Halkbank'ın 85, Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın ise 40. yılını kutladığını anımsatan Arslan, şunları kaydetti:

“Halkın Efeleri, bizlere çok güzel bir kuruluş yıl dönümü armağanı verdi. Sekizinci kez kazandıkları Türkiye Kupası nedeniyle bütün takım oyuncularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bankamızın hedefleri ile spor kulübümüzün hedefleri tam olarak örtüşüyor, amacımız her zaman zirvede yer almak. Önümüzde lig şampiyonluğu için mücadele edeceğimiz play-off maçları bizi bekliyor. Rakiplerimizi mağlup ederek finale çıkmayı ve ligi şampiyon bitirmeyi hedefliyoruz. 2022-2023 sezonunu Avrupa Şampiyonlar Ligi üçüncüsü olarak tamamladık. Türkiye Kupası ile kazandığımız başarıyı, lig şampiyonu olarak taçlandırarak devam ettirmek istiyoruz.”

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.