Dolar 42,8012
Euro 50,1583
Altın 5.973,25
BİST 11.341,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 14°C
Çok Bulutlu
Samsun
14°C
Çok Bulutlu
Pts 14°C
Sal 13°C
Çar 11°C
Per 8°C

HepsiJet’ten “sipariş teslimatı yapan iş ortaklarının gelir artışına” ilişkin açıklama:

İSTANBUL (AA) – HepsiJet, kendi şirketleriyle sipariş teslimatı yapan iş ortaklarının 2022 için yıllık ortalama gelir artışının yüzde 46 olduğunu …

HepsiJet’ten “sipariş teslimatı yapan iş ortaklarının gelir artışına” ilişkin açıklama:
29 Ocak 2022 13:58
294
A+
A-

İSTANBUL (AA) – HepsiJet, kendi şirketleriyle sipariş teslimatı yapan iş ortaklarının 2022 için yıllık ortalama gelir artışının yüzde 46 olduğunu, çeşitli mecralarda “1 TL zam” olarak yansıtılan birim teslimat fiyatındaki yükselişin toplam artışın sadece bir bölümünü oluşturduğunu bildirdi.

Hepsiburada'dan, HepsiJet'in sipariş teslimatını kendi şirketleri aracılığıyla yapan iş ortaklarının gelir artışlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, HepsiJet çatısı altında, kendi şirketleri aracılığıyla sipariş teslimatı yapan iş ortakları ile 2022'ye ait fiyat güncellemelerinin ocak ayı içerisinde yapıldığı anımsatıldı.

HepsiJet çatısı altında kendi şirketleriyle sipariş teslimatı yapan 2 bin 95 iş ortağının 24 Ocak'ta açıklanan rakamlar sonrası 2022 için ortalama gelirlerinin yıllık yüzde 46 arttığı bildirildi.

Açıklamada, “Sektör ortalamasının oldukça üzerinde olan bu artış oranı dışında taşımacı iş ortaklarımıza destek amacıyla aralık ve ocakta ek yakıt katkısı yapılmıştır.” ifadesi yer aldı.

– “Yanlış algı oluşturulmak istenmektedir”

Açıklamada, çeşitli mecralarda “1 TL zam” olarak yansıtılan birim teslimat fiyat artışının yanlış bir algı oluşturulmak üzere kasıtlı olarak kullanıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bu zam, yapılan yüzde 46'lık yıllık toplam artışın sadece bir bölümünü oluşturmaktadır. HepsiJet, tüm imkanlarını seferber ederek ve yapabileceğinin en iyisini yaparak, şirketleri aracılığıyla teslimat yapan iş ortaklarının her zaman yanlarında olmaya devam edecektir. Sektörünün yerli sermayeli en büyük şirketi olarak çalışmalarımızı, ülkemizin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik koşulları ve tüm paydaşlarımızın hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak yürütüyoruz. Sürdürülebilir paydaşlık hukukundan taviz vermeden, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte kazanma ve büyüme prensibiyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.