Dolar 32,9804
Euro 35,3603
Altın 2.456,71
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Huawei ve trivago, tüketicilere yeni seyahat çözümleri sunmak için iş birliği yaptı

İSTANBUL (AA) – Huawei ile trivago, tüketicilere yeni seyahat çözümleri sunmak amacıyla stratejik ortaklık kurdu. Huawei açıklamasına göre, iş …

Huawei ve trivago, tüketicilere yeni seyahat çözümleri sunmak için iş birliği yaptı
27 Ekim 2021 14:16
194
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Huawei ile trivago, tüketicilere yeni seyahat çözümleri sunmak amacıyla stratejik ortaklık kurdu.

Huawei açıklamasına göre, iş birliği kapsamında, Huawei Mobil Hizmetler Platformu'nda kullanılması için seyahat ürünleri geliştirilecek.

Bu çerçevede, kullanıcıların dünya çapındaki milyonlarca konaklama yerini anında karşılaştırmalarını, en ideal seçimleri en uygun fiyata bulabilmelerini sağlayacak yeni bir trivago uygulaması AppGallery'de kullanıma sunulacak.

Ayrıca, Huawei'nin Petal Search ve Petal Haritalar'daki otel arama özelliği, konaklama listeleri için ortak çözümler geliştirecek. Bu, dünyanın dört bir yanındaki Huawei kullanıcılarına, kendi seçtikleri seyahat sağlayıcılarına doğrudan bağlantı sağlayarak sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaşatacak. trivago, Petal Search'te 29 Ekim'de kullanıma açılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen trivago Üst Yöneticisi (CEO) Axel Hefer, Huawei ile konaklama çözümlerinin geliştirilmesi konusunda ortak çalışmaktan heyecan duyduklarını aktararak, “Petal Search, Petal Maps ve AppGallery'nin işlevselliğini ve benimsenmesini ortaklaşa yönlendirmek, ileriye dönük seyahat çözümlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmamızı sağlayacak.” ifadesini kullandı.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu WEU Başkanı William Tan ise ortaklığın, pazarda öne çıkacak teknoloji ve çözümleri beraber geliştirmelerine olanak sağlayacağını kaydetti.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.