Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 23°C

istegelsin, Kadınlar Günü’nde kalıplaşmış önyargılara meydan okuyor

İSTANBUL (AA) – Taptaze Süpermarket istegelsin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçirdiği etkinlikle kadınların her gün maruz kaldığı …

istegelsin, Kadınlar Günü’nde kalıplaşmış önyargılara meydan okuyor
9 Mart 2022 12:35
455
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Taptaze Süpermarket istegelsin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçirdiği etkinlikle kadınların her gün maruz kaldığı kalıplaşmış önyargıları yıktı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, istegelsin, bu defa Kadınlar Günü için harekete geçti. İstanbul Akasya AVM ve Metropol AVM’de kadınların günlük hayatta sıklıkla karşılaştıkları ‘Kır dizini otur evinde’, ‘Kız başına yapamaz oralarda’, ‘Çalışacağına çocuğuna bak’ gibi kalıplaşmış ön yargıların yer aldığı bir duvar kuran istegelsin, bu kalıpları yıkan herkese sürpriz hediyeler verdi. Özellikle kadın ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören etkinlikten çok özel kareler ise #benneistersem hashtag’iyle sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

– İstegelsin’den sadece bir gün değil, her gün kadına destek

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine inanan ve her türlü ayrımcılığın karşısında duran istegelsin, sadece bir gün değil her gün kadınların yanında yer alıyor. Kadınlara fırsat eşitliği sunulması için verilen mücadeleye katılan istegelsin, aynı zamanda müşteri odaklı hizmet anlayışı ve aile ekonomisine dost indirimleriyle kadın müşterilerine destek veriyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.