Dolar 32,4512
Euro 34,6388
Altın 2.390,16
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

İTO ilk aşamada acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 25 tırı deprem bölgesine gönderiyor

-İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç:
-“İstanbul iş dünyasını, bütün gücüyle depremden zarar gören, yardıma gereksinimi olan bölge halkımızla dayanışmaya, bu amaçla İTO Deprem Koordinasyon Merkezi ile temasa geçmeye çağırıyorum”

İTO ilk aşamada acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 25 tırı deprem bölgesine gönderiyor
7 Şubat 2023 15:53
72
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Valiliği ile koordinasyon içinde hazır yemek, konserve, sandviç, paket ekmek, battaniye, kaban, hijyen ürünleri, jeneratör, bisküvi türleri, aydınlatma malzemeleri ve kahvaltı paketlerinden oluşan 25 tır malzemeyi deprem bölgesine sevk etmeye başladı.

İTO'dan yapılan açıklamaya göre, İTO'nun kurumsal olarak yapmakta olduğu ve İTO üyelerinden gelecek ayni yardımlarla ilgili Atatürk Havaalanı THY Kargo binasında, “İTO Deprem Koordinasyon Merkezi” oluşturuldu.

İTO Deprem Koordinasyon Merkezi 30 bin metrekare alanda 7/24 kesintisiz hizmet verecek şekilde organize edildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul Ticaret Odası üyelerimiz büyük bir dayanışma örneği sergileyerek, tüm imkânlarıyla bölge halkının yanında olduğunu gösteriyor. Kısa süre içinde deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan malzemelerinden oluşan 25 tırımızı bölgeye sevk ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avdagiç, İstanbul iş dünyasını depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşlarla dayanışmaya davet ederek şunları kaydetti:

“İstanbul iş dünyasını, bütün gücüyle depremden zarar gören, yardıma gereksinimi olan bölge halkımızla dayanışmaya, bu amaçla İTO Deprem Koordinasyon Merkezi ile temasa geçmeye çağırıyorum. İstanbul Ticaret Odası camiası olarak sizleri, bu büyük afette var gücümüzle depremzedelerin yanında olmaya davet ediyorum. Bu büyük felaketin yaralarını sizlerin desteğiyle sarabilir, bu günlerin de üstesinden gelebiliriz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.