Dolar 32,3716
Euro 34,7107
Altın 2.391,03
BİST 10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri’nde tüketicinin kalite beklentisine odaklanılacak

İSTANBUL (AA) – Karma Grup tarafından hayata geçirilen Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri'nde tüketicinin kalite beklentisine odaklanılacak …

Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri’nde tüketicinin kalite beklentisine odaklanılacak
21 Ekim 2022 13:50
83
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Karma Grup tarafından hayata geçirilen Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri'nde tüketicinin kalite beklentisine odaklanılacak.

Karma Grup açıklamasına göre, “kader anı” ve “kader anına etki eden unsurlar (moment of truth)” üzerine hazırlanan seminer, İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde 28-29 Kasım'da üniversitenin Maslak'taki yerleşkesinde düzenlenecek.

Sektör profesyonelleri ile akademisyenlerin seminere yönelik ortak oluşturduğu içeriğin Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği ile Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından desteklendiğini kaydetti.

Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği ile Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği'nin desteğiyle düzenlenen seminere, gıda ve gıdaya eşdeğer endüstrilerin Ar-Ge, üretim, kalite ve pazarlama departmanlarında çalışan profesyonelleri ağırlayacak.

Seminerde, dünyada ve Türkiye'de gıda tüketicisinin trendleri, ürün tasarımlarında görülen iyi örnekler ve kalite süreçleri Perfetti Van Melle, Bunge, Döhler, Euromonitor International ve Karma Grup uzmanları tarafından anlatılacak. Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız, “Marka Tasarımı” sunumuyla etkinlikte yer alacak.

– “Tüketici tercihleri ve marka tasarımı konusunda değerli bilgiler verilecek”

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Karma Grup Satış Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahçekapılı, seminerde hazır bulunacak 200'e yakın katılımcının tüketici tercihleri ve marka tasarımı konularında değerli bilgiler edineceğini belirterek, tüketicinin kalite beklentisine odaklanan dinamik bir içerik hazırladıkları bildirdi.

Bahçekapılı, “Gıda sanayisinde yeni ürün geliştirme süreçleri, ürün tasarımının önemi, tüketici tercih testleri, duyusal analiz planlama yöntemleri ve bu süreçlerin sonunda ürünün rafta tüketici tarafından tercih edilebilmesi, ürünün kaliteli olarak tanımlanabilmesi için üreticinin hangi kriterleri dikkate alması gerektiği gibi konular seminerimizde ele alınacak.” ifadelerini kullandı.

Seminerde tasarımda farklılaşmanın öneminin de konuşulacağını kaydeden Bahçekapılı, “Gıda ambalajlarında tüketici beklentilerine uygun, sağlık yaklaşımlarını dikkate alan, yenilikçi ambalaj kriterleri ve risk analizleri ise konunun uzmanı akademisyenler tarafından anlatılacak.” açıklamasında bulundu.

Yeni ürün geliştirme ve mevcut ürünlerin iyileştirilmesi için ürünlerin duyusal özelliklerinin önemine işaret eden Bahçekapılı, seminerde duyusal analizler hakkında katılımcılara temel bilgilendirmenin yapılacağını anlattı.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.