Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Kapıldığı selden bir iş yerinin balkonuna tutunarak kurtulan esnaf yaşadıklarını unutamıyor:

KASTAMONU (AA) – RECEP BİLEK – VURAL AKKİRPİ – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kapıldığı sel sularından bir iş yerinin balkonuna tutunarak …

Kapıldığı selden bir iş yerinin balkonuna tutunarak kurtulan esnaf yaşadıklarını unutamıyor:
16 Ağustos 2021 17:56
206
A+
A-

KASTAMONU (AA) – RECEP BİLEK – VURAL AKKİRPİ – Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kapıldığı sel sularından bir iş yerinin balkonuna tutunarak hayatta kalmayı başaran esnaf, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor.

Onlarca kişinin hayatını kaybettiği 11 Ağustos'taki selde, hayatta kalmayı başaran Taşkın Gedik, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Sınarcık Caddesi'nde market işlettiğini ve sel sırasında, market çalışanı ile iş yerinde olduğunu söyleyen Gedik, “Marketi bekliyorduk. Bu kadar suyun geleceğini tahmin etmedik. İlk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Yaklaşık 2,5 metre su vardı. Bir anda oldu, arkadan geldi, cam patlayınca bizi karşıya attı.” dedi.

Caddenin karşısındaki iş yerinin balkonuna tutunarak kurtulduğunu, yaşadıklarını unutamadığını ifade eden Gedik, “İş yerinin üst katına çıktım. Bir gece orada kaldım. Kepçe yardımıyla bizi aldılar, botla götürdüler.” ifadesinde bulundu.

Oğlu Taşkın Gedik'e yaklaşık 24 saat sonra ulaştıklarını belirten baba Tahsin Gedik, devletin tüm birimleriyle Bozkut'ta olduğunu ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Market çalışan Muzaffer Kalabalık'ın ise sel sularında 200 metre sürüklendikten sonra bir binaya girerek kurtulduğu belirlendi.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.