Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor, depremzedeler yararına dostluk maçı yapacak

KARABÜK (AA) – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Karabük İdman Yurdu ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor, “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardım için…

Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor, depremzedeler yararına dostluk maçı yapacak
24 Şubat 2023 12:23
85
A+
A-

KARABÜK (AA) – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Karabük İdman Yurdu ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor, “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardım için düzenlenen 2. hazırlık maçını 26 Şubat Pazar günü oynayacak.

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, yaptığı yazılı açıklamada, depremzedeler yararına 22 Şubat'ta düzenlenen maçta, Zonguldak Kömürspor ile Zonguldak'ta karşılaştıklarını hatırlattı.

Aydım, işçi, emekçi ve madenci şehirleri olan Karabük ve Zonguldak'ın, ortak paydada buluştuğunu kaydederek, maçın birlik ve beraberlik mesajının verildiği anlamlı bir organizasyon olduğunu bildirdi.

Karabük'te 26 Şubat Pazar günü depremzedeler yararına oynanacak olan 2. hazırlık maçına da vatandaşları davet eden Aydım, “Bizleri Zonguldak'ta en güzel şekilde ağırlayan, Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'e ve değerli yönetimine, Zonguldak halkına, organizasyonda görevli tüm personele teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şengül Azbay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.