Dolar 32,5248
Euro 34,7709
Altın 2.409,60
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

KARABÜK (AA) – Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla eşi Süreyya Yavuz ile Yücel Huzurevi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgile…

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, huzurevi sakinlerini ziyaret etti
1 Ekim 2023 18:53
74
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla eşi Süreyya Yavuz ile Yücel Huzurevi'ni ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek karanfil hediye etti.

Huzurevinde kalanlarla sohbet eden Yavuz, Hasan Kurt ve Nurhan Akdokul tarafından yapılan resimlerden oluşan sergiyi gezdi.

Konuşmasında İçişleri Bakanlığı girişinde yaşanan terör saldırısını kınayan Yavuz, şunları kaydetti:

“Milletimiz birlik ve beraberlik içinde dayanışma ruhu ile terörün üstesinden gelecek. Sizler bizim bugünümüzsünüz, inşallah yarınlarımız olacaksınız. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Milletimizin en önemli özelliği büyüklerine sahip çıkması, onların geçmişteki tecrübeleri ile yarına bakabilmesidir. İki yıl önce pandemi dönemi yaşadık, birçok ülkede yaşlılarımızla ilgili istemediğimiz görüntüler yaşanırken, ülkemizde vefa ekiplerini oluşturarak büyüklerimize sahip çıktık, kapılarını çalarak yardımcı olmaya çalıştık. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza sizlerin adına teşekkür ediyorum.”

Huzurevinde görev yapan görevli personele de karanfil takdim eden Yavuz, “Güleryüzle, şefkatle, devletimizin sıcak yüzünü hissettirerek, Allah'tan korkarak hizmet edenlerin hepsinin başımızın üstünde yeri var. Her biri birbirinden değerli kıymetli büyüklerimiz sizlere emanet.” ifadesini kullandı.

Huzurevi bünyesinde oluşturulan bocce takımıyla da bocce oynayan Yavuz, takım oyuncularını tebrik etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Muhabir: Ömer Faruk Şimşek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.