Dolar 32,3117
Euro 34,8025
Altın 2.405,65
BİST 10.237,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C

Karabük’te sitenin bahçesine düşen otomobildeki anne ve 2 çocuğu yaralandı

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 3 metreden bir sitenin bahçesine düşen otomobildeki anne ve iki çocuğu yaralandı …

Karabük’te sitenin bahçesine düşen otomobildeki anne ve 2 çocuğu yaralandı
18 Kasım 2022 03:09
111
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 3 metreden bir sitenin bahçesine düşen otomobildeki anne ve iki çocuğu yaralandı.

Esentepe Mahallesi Kırçiçeği Sokak'ta Y.Z. yönetimindeki 06 BK 0550 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 3 metreden bir sitenin bahçesine düştü.

Çevredekiler sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarılan anne Y.Z. ve çocukları M.M.Z ile İ.T.Z. sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otomobil vinç yardımıyla sitenin bahçesinden çıkarılabildi.

Kaza anı siteye ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin bahçeye düşüp devrilmesi ile çevredekilerin çocuklarla anneyi araçtan çıkarması yer alıyor.

Muhabir: Kamuran Akkuş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.