Dolar 32,4881
Euro 34,8100
Altın 2.488,38
BİST 9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Kastamonu’da fırtına nedeniyle uçan çatı, alışveriş merkezinin otoparkına düştü

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da etkili olan fırtına nedeniyle uçan bina çatısı, alışveriş merkezinin otoparkına düştü. Kentte etkili olan …

Kastamonu’da fırtına nedeniyle uçan çatı, alışveriş merkezinin otoparkına düştü
8 Aralık 2021 03:00
228
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da etkili olan fırtına nedeniyle uçan bina çatısı, alışveriş merkezinin otoparkına düştü.

Kentte etkili olan fırtına nedeniyle İnönü Mahallesi'ndeki bir binanın çatısı uçarak, yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bir alışveriş merkezinin otoparkına düştü.

Çatının düştüğü alanda bulunan araçlar zarar gördü.

Çatının düşme anı, alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alışveriş merkezinin yöneticisi Cemal Kebeci, gazetecilere, fırtınanın bir anda çıktığını söyledi.

Rüzgarın binanın çatısını havalandırdığını dile getiren Kebeci, “Allah'tan can kaybımız yok, herhangi bir yaralımız da yok. Burada maddi hasar oluştu. Otoparkta bulunan tırın üzerine düştü, tırın arkasına zarar verdi, bir de park halindeki otomobilin üzerine düştü.” dedi.

Alışveriş merkezinin otoparkında çalışan personelin çatının havalandığını gördüğünü belirten Kebeci, “Personel çatıyı fark ettiği için burada çalışan arkadaşları uyarmış, 'Çatı uçmaya başladı çekilin oradan.' demiş. Onun dikkati olmasaydı belki burada birkaç kişi yaralanırdı, belki de Allah korusun ölen bile olabilirdi.” diye konuştu.

Muhabir: Hülya Atakul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.